Tijdlijn

Beste jongerenwerkers,
Hieronder deel ik een uitnodiging van iemand die afgelopen tijd een onderzoek heeft gedaan dat wellicht jullie interesse heeft: samenwerking tussen politie, gemeenten, Halt en JW.

Als je het fijn vindt om bij de presentatie aanwezig te zijn om meer te horen/weten/bevragen over dit onderzoek, laat het mij vooral weten dan deel ik de link binnenkort met jou.
Hartelijke groet, Negin vd Berg, vandenberg@sociaalwerk.nl

‘Beste allemaal,

Ik ben Jamie Verrips en ik studeer Integrale Veiligheidskunde aan Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Ik heb mijn afstudeerperiode zo goed als afgerond bij de Politie binnen de portefeuille GGP, met Nicole Lieve als afstudeerbegeleidster.

Ik heb mijn onderzoek gedaan over de lokale samenwerkingen tussen de Politie, Bureau Halt, Sociaal Werk Nederland en gemeenten betreffende de preventieve aanpak van jonge aanwas in de drugscriminaliteit. Ik heb verschillende respondenten uit verschillende regio’s geïnterviewd om zo een compleet beeld te krijgen van meerdere lokale samenwerkingen in Nederland.

Op dinsdag 15 juni presenteer ik van 13:00 tot 14:00 een gedeelte van mijn afstudeeronderzoek en het advies wat hierbij tot stand is gekomen. Via deze weg zou ik jullie graag uitnodigen om bij mijn presentatie aanwezig te zijn. Na een toelichting op de onderzoeksresultaten ga ik graag met jullie (medewerkers politie – Halt – jongerenwerk) in gesprek over de bevindingen en aanbevelingen. Vind je het leuk, interessant om digitaal aan te sluiten dan ben je van harte welkom. Een digitale link voor het overleg kun je toegezonden krijgen.

Met vriendelijke groet en wie weet tot 15 juni!
Jamie Verrips’