Tijdlijn

VSBfonds wil graag investeren in betrokken buurten en burgers in Zeeland. Wil je meer weten over financiering van jouw organisatie of project? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek met de adviseurs van het VSBfonds.

Ken je een organisatie of heb je zelf een idee om jouw buurt of wijk een stukje mooier te maken? Heb je een creatief idee waardoor jongeren geactiveerd worden of nieuwe vaardigheden opdoen? Kunnen jongeren elkaar ontmoeten en/of leren kennen door jouw project?

Wij denken graag met je mee hoe je jouw ideeën werkelijkheid kunt maken door er een aanvraag van te maken voor het VSBfonds.

Op donderdag 16 juni a.s. van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn de adviseurs aanwezig in het gemeentehuis in Heinkenszand. Je kunt een afspraak maken via tel: 030 230 3306 of email: infozeelandbrabant@vsbfonds.nl.

Over VSBfonds
VSBfonds ondersteunt projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en investeert elk jaar 26 miljoen euro vanuit haar donatiebudget voor een Nederland waarin iedereen kan meedoen. www.vsbfonds.nl

Graag tot ziens!