Vraag

19 augustus 2020
Programma-adviseur

“Kennen jullie jongeren die zelf een project zouden willen starten en daar subsidie voor kunnen gebruiken? Wijs hen dan op onderstaande uitnodiging. Wij helpen hen om van idee tot projectplan tot aanvraag te komen!”

Toelichting

Heb jij ideeën om iets moois te doen voor jouw omgeving of community? Wil jij zelf een project opzetten en uitvoeren met een onderwerp dat jij belangrijk vindt? Maar kun je wel een beetje hulp gebruiken bij jouw idee? Meld je dan aan voor de Solidari-TEA-dag!

Solidari-TEA-dag
Zaterdag 5 september 2020
10.00 – 17.00 uur (incl. lunch en afsluitend een borrel)
Locatie: Utrecht (definitieve locatie volgt)

De deadline voor het indienen van de eerstvolgende aanvraagronde is donderdag 1 oktober 2020 om 12.00 uur. Deze ronde is voor projecten die starten op of na 1 januari 2021. Dus loop je rond met een goed idee en wil je er in het nieuwe jaar mee aan de slag? Meld je dan aan voor de Solidari-TEA-dag en wij helpen je jouw project vorm te geven en tot een aanvraag te komen.

Heb je wel een goed idee, maar nog geen projectgroep van minimaal 5 leden? Ook dan ben je van harte welkom! Meld je aan, werk met ons aan je projectplan en enthousiasmeer voor 1 oktober andere mensen met je uitgewerkte idee!

Meld je hier aan!

 

Let op!

  • Deelname is gratis, maar aanmelden is nodig.
  • Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 28 augustus. 
  • Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  • Indien je met meerdere personen wilt komen dan is dat mogelijk. Van elke deelnemer ontvangen we graag een aparte aanmelding.
  • In verband met alle huidige richtlijnen wordt er een locatie geregeld die hieraan voldoet.
  • Reiskosten worden op basis van openbaar vervoer (2e klas) vergoed.

Solidariteitsprojecten
Solidariteitsprojecten zijn projecten, bedacht, opgezet en uitgevoerd door een groep jongeren, om iets moois te doen in hun eigen omgeving of community. Met zo’n project doe je iets goeds voor anderen en leer je nieuwe dingen door te proberen. Een projectgroep bestaat uit minstens 5 jongeren tussen 18 en 30 jaar. Het gaat om deeltijd vrijwilligerswerk, dus na school, ’s avonds, in het weekend en/of tijdens vakanties. Het project mag 2 maanden tot 1 jaar duren en voor jullie project kan je 500 euro per maand subsidie krijgen.

Heb je vragen, over 5 september of over Solidariteitsprojecten in het algemeen? Bel of Whatsapp voor meer informatie naar mij op telefoonnummer 06-25660657 of mail naar i.deheij@nji.nl.

Deze vraag heeft nog geen reacties.