Vraag

12 april 2021
Sociaal Werker

“Voor het opzetten van een groep voor enkele meiden op een middelbare school ben ik benieuwd: In welke vorm wordt het meidenwerk bij jullie aangeboden? (inlopen, activiteiten, workshops?)”

Maar ook: Worden de meiden doorverwezen, of komen ze zelf bij de activiteiten aanwaaien? En met welke doelstelling worden de activiteiten aangeboden? Ik ben bezig om een groep op te zetten voor enkele meiden op een middelbare school. Ook kom ik heel graag in contact met een meidenwerker, die actief is op een middelbare school om wat verdiepende vragen te stellen. 

#Kind en Jeugd #Preventie
Directeur methodiekontwikkelaar/trainer

Haai Marin,

Leuke vraag! Is het n.a.v. onze You!nGwoman/ You!nGgirl training? Ik kan je met Jiska van Jeugdpunt en Betty Haitsma in contact brengen.

Zal ik je appen?

Groeten Bianca

Jongerenwerker

Hi Marin
Ik werk op twee middelbare scholen en heb daarnaast in de wijk een meidengroep. Bij de meidengroep heb ik ze via de school geworven. Op de middelbare school komen ze via de mentoren binnen.

Jongerenwerker

Ik heb een meiden groep die ik elke twee weken twee uur zie met een programma. Van workshop tot verdedigings lessen maar ook beauty en levensstijl komen aan bod