Vraag

24 oktober 2022
Profielfoto van Matthijs van der Tang
(Communicatie)adviseur

“Word jij als jongerenwerker wel eens geconfronteerd met maatschappelijke spanningen en extreme ideeën? En wat is er volgens jou nodig om hiermee om te gaan?”

Toelichting

Wij willen graag weten wat er in jouw regio nodig is bij vragen rond polarisatie en extremisme. Door de online vragenlijst in te vullen, kunnen we jou helpen om jouw werk als jongerenwerker nog beter uit te voeren. Op basis van de onderzoeksresultaten zullen we ondersteuningsaanbod ontwikkelen voor jouw regio.
 
Het invullen van de online vragenlijst wijst zich vanzelf en kost je maximaal 6 minuten. Onder iedere 40 deelnemers verloten we een bedrag van 125 euro die je kunt gebruiken voor je activiteiten met jongeren. Je vindt de vragenlijst via de bijgevoegde link.

Werkgebied

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Verwey-Jonker Instituut in opdracht van Platform JEP en in samenwerking met Sociaal Werk Nederland, BV Jong, Nederland jeugdinstituut en LSE (Landelijk Steunpunt Extremisme). Platform JEP ondersteunt professionals die met jongeren werken bij hun vragen rond polarisatie, radicalisering en extremisme.

Deze vraag heeft nog geen reacties.