Kinder-en Jongerenwerk Videosessies

Videosessie
Tijdstip:

Jongerenwerk is een vak! Maar hoe krijg je dan vakmensen?

Begeleid jij wel eens MBO- of HBO-stagiaires in jouw jongerenwerkpraktijk?
Wat leer je ze dan? Werk je ook op andere manieren samen met opleidingen? Door b.v. gastlessen, meedoen aan praktijkonderzoeken of leerwerkplaatsen? En hoe hou jij zelf je vak bij?
Ga je naar trainingen en congressen, spar je met je collega, lees je vakbladen?
Kortom; vind jij ook dat jongerenwerk een serieus vak is? En wil je weten hoe zou dat sterker gemaakt kan worden? Doe dan mee met deze sessie!
Sociaal Werk Nederland verzamelt allerlei samenwerkingen tussen jongerenwerk en opleidingen. We delen op 11 maart enkele mooie voorbeelden en gaan er graag met jongerenwerkers in gesprek over.

Schrijf in! klik op de gele button

Profielfoto van Alef Sies Profielfoto van Pink Hilverdink Profielfoto van Evelien Versteijlen Profielfoto van Anna Postma Profielfoto van Sabine Mozes Profielfoto van Michel Weening Profielfoto van Annelotte Kalshoven Profielfoto van Esmee van Koetsveld Profielfoto van Wouter Biesmans Profielfoto van Reijco Roseboom Profielfoto van Cathy Grootenboer Profielfoto van Mariska Wesselo Profielfoto van Karima Sedki Profielfoto van Gracita Sylvester Profielfoto van Bas Nijhof Profielfoto van Saskia Van Valkenhoef Profielfoto van Jessica Van Heuveln Profielfoto van Barry Bergsma Profielfoto van Thijmen Klinkhamer Profielfoto van Wietske Gorzeman Profielfoto van Madelon Heuker of Hoek Profielfoto van Amy van Loon Profielfoto van Kimberley Parren Profielfoto van Karin Gelderblom Profielfoto van Martijn Tielen Profielfoto van Dilly Timmer Profielfoto van Laura Middendorp Profielfoto van Sylvia Hollander Profielfoto van Erwin . Douma Profielfoto van Malou Durve Profielfoto van Petra van Es Profielfoto van Marieke Trentelman Profielfoto van Liesbeth Hieselaar Profielfoto van Thomas Dollevoet Profielfoto van Lois Neef Profielfoto van Dick Smit Profielfoto van Dennis Meenhuijs Profielfoto van Colinda Slingerland Profielfoto van Nick Maas Profielfoto van Manon Donker Profielfoto van Steven Schaap Profielfoto van Jelmer Zuidemaa Profielfoto van Tessa de Graaf Profielfoto van Sandy Johanna Christina Reinerie Profielfoto van Souliman Abali Profielfoto van Jeffrey Romondt Profielfoto van Gerdi Koenen Profielfoto van Yasin Guclu Profielfoto van Valerie Blinker Profielfoto van Rinus Dussel Profielfoto van Andrés Koorndijk Profielfoto van Henk Harink Profielfoto van Ahmet Almis Profielfoto van Erik Schotkamp Profielfoto van Robert Sneek Profielfoto van William Jordens Profielfoto van Yantra Jansen Profielfoto van Patricia Kuster Profielfoto van Carolina Obispa Profielfoto van Eyup Yücesan Profielfoto van Edmee de Fretes Profielfoto van Ruud Schurink Profielfoto van Peter van Antwerpen Profielfoto van Marcel van Tol Profielfoto van Rachida Yakhlifi Profielfoto van Tamara Jansen Profielfoto van Amy Snijders Profielfoto van Martine Broere Profielfoto van Kyana Van waes Profielfoto van Femke van de Lustgraaf Profielfoto van Denise Verdouw Profielfoto van Leonie Graat Profielfoto van Nicole Honingh Profielfoto van Alinda Potze Profielfoto van Bianca Boender
Profielfoto van Bianca Boender

De conference beheerder is:

Directeur methodiekontwikkelaar/trainer

Experts

 • Profielfoto van Bianca Boender 12
  Bianca Boender
  Directeur methodiekontwikkelaar/trainer
 • Profielfoto van Dimitri Hiy 9
  Dimitri Hiy
  Directeur Registratiesysteem DAS | Makkelijk en slim registreren binnen het sociaal domein
 • Profielfoto van Dick Smit 8
  Dick Smit
  Consulent / trainer / coach jongerenwerk en jeugdbeleid